Tammikuun uutuudet nyt saatavilla!

ajankohtaista

Tässä vuoden ensimmäisessä tarrajulkaisussa nettikaupan valikoima täydentyi monilla ihanilla tarra-arkeilla!

Uutuuksien mukana saapuivat mm. talvikauteen sopivat Laskiaispullat (miniarkki) ja Lumiukot! Nämä aiheet ovat olleet suosittuja ja nousseet monesti esille teidän esittämienne toiveidenne joukossa. On aina mukavaa päästä toteuttamaan uusia tarra-arkkeja teidän toiveidenne pohjalta!

Katja Annikan 2-vuotissynttäreiden aikana suunniteltiin somessa yhdessä tämä Talven yli -tsemppiarkki, joka on myös nyt saatavilla!

Tämän tarra-arkin teema on poimittu aiemmin esitettyjen tarratoiveiden joukosta. Tekstejä ideoitiin yhdessä somessa ja referoin ehdotuksista hauskoja tsemppitekstejä yhtenäiseksi kokoelmaksi. Lopuksi äänestettiin arkille sopiva fontti sekä pienten koristetarrojen kuvitus. Toivottavasti nämä tuovat iloa ja voimaa teille talven pimeimpiin hetkiin!

Kasviaiheiset tarrat ovat olleet nettikaupassani aina suosittuja ja etenkin Viherkasvit-arkki kantaa suosikkitarra-arkin titteliä. Tässä julkaisussa Viherkasvit-arkki sai pienen uudistuksen yhdessä Rikkaruohot-arkin kanssa!

Samalla kasvitarrojen valikoima täydentyi uudella Peikonlehdet-arkilla!

Edellä mainittujen lisäksi tämä vuoden ensimmäinen julkaisu sisältää myös vuoden 2022 synttäreiden mysteeripaketin tarra-arkkeja yksittäisinä arkkeina – näitä onkin jo kovasti toivottu ja kyselty valikoimaan!

Mysteeripaketissa julkaistut koristeelliset tarra-arkit:

Kirjat

Kirjeet

Linnunpesät

Sinetit (miniarkki)

Avaimet (miniarkki)

Mysteeripaketissa julkaistut käytännölliset tarra-arkit:

Viikonpäivät - kirjoituskone

Päivämäärät - lipukkeet

Vintagelaatikot


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu