Helppo jouluinen viikkoaukeama

bujovinkki viikkoaukeama

Tämä jouluinen viikkoaukeama syntyy helposti ja nopeasti Kuusen oksilla -arkin upean ja suuren joulukuusitarran ympärille!

Valitse ensin kivan värinen tussi ja jaa sivu puoliksi pystyyn ja vaakaan vetämällä viivat ihan vain vapaalla kädellä. Viivotinta ei tarvita, sillä epätäydellinen käsiala lisää mukavasti vain persoonallisuutta!

Toista sama viereiselle sivulle, jonka jälkeen sinulla on kahdeksan saman kokoista laatikkoa. Ei ole myöskään ihan niin justiinsa, jos viivat eivät osu tarkalleen puoliväliin!

Seuraavaksi lisätään kauniit viikonpäivä- ja päivämäärätarrat seitsemään ruutuun. Viimeinen ruutu jätetään viikon tehtävälistalle. Lisää laatikkotarrat tärkeiden päivien kohdalle. Lisää myös yksi laatikkotarra otsikoksi viikon tehtävälistalle varattuun ruutuun, voit kirjoittaa siihen viikon numeron ja esim. "tehtävälista", "hommat", "muista tai mitä tahansa muuta joka tuntuu sopivalta. 

Päivämäärinä toimivat ihanat pastellivihreät Viiripäivämäärät ja viikonpäivätarroina MaTiKeToPeLaSu -arkista pinkit versiot. Laatikkotarroina on Helminauhalaatikot.

Lopuksi koristellaan aukeama näyttävällä joulukuusitarralla sekä muilla teemaan sopivilla jouluisilla koristetarroilla. Viimeisen silauksen jouluiselle aukeamalle antavat pienenpienet tähtitarrat ripoteltuna.

Lahjapakettitarrat ovat samasta tarra-arkista joulukuusen kanssa ja niiden lisäksi koristeina on tarroja kahdelta miniarkilta: Karkkikepit ja Joulutortut.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu