Kaikkiin tilauksiin sujahtaa extrana kaksi pientä tarra-arkkia!<3 Yli 40€ tilauksiin ilmainen postitus koodilla POSTIT
Kaikkiin tilauksiin sujahtaa extrana kaksi pientä tarra-arkkia!<3 Yli 40€ tilauksiin ilmainen postitus koodilla POSTIT
Ostoskori 0

Katja Annika

Tmi Katja Annika myy itse suunniteltuja ja Suomessa painatettuja tarroja sekä muita kalenterin koristeluun tarkoitettuja tuotteita. Valikoimassa on myös nk. printable-tuotteita, jotka toimitetaan digitaalisesti ja ovat ostajan itse tulostettavissa.

Kaikki tuotteet ovat ostajan omaan käyttöön, eikä niitä saa kopioida tai levittää mihinkään tarkoitukseen missään muodossa. 

Katja Annika maksaa veronsa Suomeen. Ostamalla tuet suomalaista yhden naisen yritystä.

Yhteystiedot

Tmi Katja Annika

moikka@katja-annika.fi

Rautkalliontie 5 A 46

01360 Vantaa

Toimitusehdot

Voimassa 15.10.2020 alkaen

Tmi Katja Annika (y-tunnus 3153852-4) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksusi kirjautuu välittömästi ja sähköpostiisi lähetetään vahvistusviesti. Maksuehdot löytyvät osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Toimitus

Katja Annika toimittaa tilauksia Suomeen kirjepostitse ilman seurantaa. Toimitusmaksu on 3,50€ / tilaus, joka sisältää pakkaus- ja toimituskulut. Tilaus postitetaan 1-4 arkipäivän kuluessa onnistuneesta tilauksesta. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla. Katja Annika ei vastaa Postin toimitusvirheistä. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin. Huomioithan, että tilaus toimitetaan koirataloudesta.

Vaihto- ja palautusehdot sekä ongelmatilanteet

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus vaihtaa tai palauttaa koko tilauksesi tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.  Ongelmatilanteissa sekä vaihtaaksesi tai palauttaaksesi tilauksen, ole yhteydessä asiakaspalveluun osoitteessa moikka@katja-annika.fi. Muista sisällyttää sähköpostiin nimesi sekä tilausnumero.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Asiakkaan on itse maksettava palautuksesta aiheutuvat postikulut. Palautuksessa hyvitämme tuotteista maksetun hinnan sekä kaupalle maksetut postituskulut. Maksunpalautus suoritetaan tilauksessa käytetyllä maksutavalla.

Tilaus voidaan myös peruuttaa, jos sitä ei vielä ole postitettu. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ole yhteydessä mahdollisimman pian asiakaspalveluun osoitteessa moikka@katja-annika.fi. Jos tilaus peruutetaan, hyvitämme sekä tuotteiden hinnan että kaupalle maksetut postikulut.

Peruutus-, palautus- ja vaihto-oikeus ei koske digitaalisia tuotteita, kuten itse tulostettavia tuotteita.

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Voimassa 15.10.2020 alkaen

Rekisterinpitäjä

Tmi Katja Annika

moikka@katja-annika.fi

Rautkalliontie 5 A 46

01360 Vantaa

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä. Emme käytä tietojasi markkinointiin, paitsi jos tilaat uutiskirjeen.

Henkilötietojasi vastaanottavat

 • yrityksemme ja sen työntekijät
 • maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
 • kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
 • tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
 • tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
 • IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme

Säilytämme henkilötietojasi

 • verkkokaupassa viiden vuoden ajan
 • sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
 • kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet

 • oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
 • oikeus tietojen oikaisemiseen
 • oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
 • oikeus vastustaa käsittelyä
 • oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
 • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.