Uusia tarrapaketteja lisätty valikoimaan

ajankohtaista

Valmiiksi kootut tarrapaketit erilaisin teemoin on ollut toiveenanne jo pitkään. Niitä on toivottu mm. helpottamaan valinnanvaikeutta tarroja tilatessa sekä toimimaan lahjaksi ystävälle tai itselle.

Nettikaupasta löytyy nyt neljä uutta tarrapakettia erilaisin teemoin pakattuna kivasti värillisiin kirjekuoriin! Kirjekuorissa ei ole mitään tekstejä, joten voit kirjoittaa siihen esimerkiksi lahjan saajan nimen tai kierrättää sen askartelumateriaaliksi.

Ystävänpäiväpaketti

Tämän Ystävänpäiväpaketin inspiraationa on ajatus siitä, että ystävyyttä voi juhlistaa ja vaalia vuoden jokaisena päivänä pienin sanoin ja teoin.

Paketin toisena kantavana ajatuksena on, kuinka tärkeää on rakastaa myös itseään ja toimia itselleen niin, kuin toimisi parhaalle ystävälleen.

Talvinen tarrapaketti

Talvinen tarrapaketti on täynnä talvisia tarra-arkkeja, joilla tuunaat raikkaan talviset aukeamat bujoosi tai kalenteriisi! 

Talvinen tarrapaketti sisältää monta klassikkoarkkia sekä muutaman uutuuden!

Kevätpaketti

Kevätpaketin tarrat ovat ihanan keväisiä ja iloisen värikkäitä! Näillä tarroilla lisäät piristystä kalenterin ja muistikirjan sivuille, sekä toivotat kevään tervetulleeksi.

Kevätpaketti sopii erityisesti sinulle, joka tykkäät seurata kevään merkkejä ja iloita lisääntyvästä valosta ja energiasta.

Kevätpaketissa on myös monia Katja Annikan suosituimpia tarra-arkkeja ja tämä paketti on ihanan helppo vaihtoehto esimerkiksi aloittelevalle kalenteriharrastajalle tai vaikkapa lahjaksi!

Pääsiäispaketti

Pääsiäispaketti sisältää käytännöllisiä ja kauniita kuvitettuja tarroja koko pääsiäiseksi! 

Munapäivämäärillä lisäät koko pääsiäiskuukaudelle teemaan sopivat päivämäärätarrat ja itse pääsiäisviikon viikonpäivät voit nimikoida hauskoilla Pääsiäispäivät-arkin tarroilla. Lisäksi paketissa on runsaasti teemaan sopivia kuvatarroja, joilla koristelet pirteästi monta kalenteriaukeamaa.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu