Materiaalit

Kaikki tarratuotteeni painetaan ja leikataan Suomessa. Olen valikoinut tarkasti käyttämäni painotalot ja materiaalit niin, että laatu on mahdollisimman hyvä ja tasainen. Minulle on tärkeää, että suunnittelemani tuotteet valmistetaan niiden erityiseen käyttötarkoitukseen soveltuvista materiaaleista.

Huomioithan, että näytöt toistavat värejä eri tavoin. Tämän vuoksi fyysisen tuotteen väri saattaa poiketa siitä, miltä se juuri sinun näytöltä katsottuna nettikaupassani näyttää. Painoerästä riippuen saattaa saman tuotteen erien välillä olla pieniä sävyeroja.

2022: Uusi tarramateriaali!

Tammikuusta 2022 alkaen saapuneet tarrat painatetaan hieman erilaiselle materiaalille kuin aiemmin. Syynä tähän on se, että alkuperäisen tarramateriaalin tuotanto on lopetettu. 

Uusi materiaali on hyvin samankaltainen kuin aikaisempi. Painatuksen laatu on edelleen todella hyvä ja tarra-arkki näyttää muutenkin oikeastaan identtiseltä aiemman materiaalin kanssa.

Suurin ero on tarran liimapinnassa – uuden tarran liima on hieman voimakkaampaa kuin aiemman. Omien testailujeni perusteella uutta tarralaatua pystyy edelleen siirtelemään varovaisesti hetken aikaa liimaamisen jälkeen useimmissa muistikirjoissa. Mitä huokoisempi tai ohuempi paperi on, sitä vaikeampaa tarraa on siirtää. Kuten aiemmankin tarramateriaalin kanssa, ei siirtely enää onnistu kun tarra on ehtinyt kunnolla asettua.