Kevään uutuudet saapuivat nettikauppaan

ajankohtaista

Tällä kerralla uutuuksien joukossa on keväisiä kukkia, lempeitä tekstitarroja sekä muutama käytännöllinen tarra-arkki. Uusien tarra-arkkien lisäksi saapui uusi ihanan keväinen freebiearkki sekä teidän kauan toivomanne ylläritarrapaketit!

Uusi keväinen freebie

Tämä ihanan keväinen miniarkki on suunniteltu uuden Krookukset-arkin kanssa yhteensopivaksi! Freebie tulee tuttuun tapaan automaattisesti jokaisen tilauksen mukana. 💛

Kukkasia kevääseen

Tässä kevätjulkaisussa nettikaupan valikoima kasvoi neljällä uudella kukkasia täynnä olevalla tarra-arkilla! Lumikellot ja Krookukset kuvitin perinteisemmillä menetelmillä paperille käyttäen mm. puuvärejä.

Sinikukka ja Punakukka taas ovat digitaalisesti kuvitettuja ja saaneet inspiraationsa mökin polulta löytämästäni pikkuruisesta kukkasesta.

Lempeitä muistutuksia

Lempeys ja itsemyötätunto ovat itselleni tärkeitä aiheita ja tiedän että ne myös aiheina puhuttelevat teitä. Esimerkiksi Myötätuntoiset ajatukset -arkki on Katja Annikan suosituimpia tarroja.

On niin helppoa vaatia itseltään liikaa ja elää joustamattomien uskomusten tai omaksuttujen sääntöjen mukaan. Haluankin siis muistutella, että on tärkeää hidastaa silloin kun vauhti kiihtyy ja että tunteita saa tuntea!

Näiden ajatusten ja teemojen pohjalta syntyivät nämä kaksi lempeitä muistutuksia sisältävää tarra-arkkia: Saa tuntea ja Muista nauttia elämästä.

Kolme käytännöllistä tarra-arkkia

Tässä julkaisussa on kolme uutta käytännöllistä tarra-arkkia erilaisiin käyttötarkoituksiin.

1. Piparireunuslaatikot

Ensimmäinen niistä on tämä ihanan pastellinen Piparireunuslaatikot, joilla voit korostaa kalenterissasi tai bujossasi erilaisia asioita. Käyttökohteita laatikkotarroille on varmasti niin monia kuin käyttäjiäkin!

Voit kirjoittaa niihin esimerkiksi muistettavia/hoidettavia asioita, tapaamisia ja palavereja tai vaikka työvuorosi. Laatikkotarroihin voi myös kirjoittaa päivän kohokohdan, pienen kiitollisuuden aiheen tai kevääseen sopivasti bongattuja kevään merkkejä!

2. Viisi tähteä (miniarkki)

Toinen käytännöllinen uutuusarkki on tämä Viisi tähteä -miniarkki, joka on suunniteltu teidän esittämien toiveiden mukaan. Se onkin ollut pidemmän aikaa toivelistalla ja nyt voin ilokseni vihdoin toteuttaa tämän toiveen! 

Voit käyttää näitä tähtitarroja esimerkiksi leffa- tai lukubujossa värittäen tähdistä niin monta, kuin antaisit arvosanaksi kyseiselle elokuvalle tai kirjalle.

3. Tapaseuranta

Ensimmäinen versio tästä Tapaseuranta -miniarkista julkaistiin jo viimevuoden loppupuolella. Siinä versiossa oli kalenteriruudukossa 5 viikkoa.

Voit käyttää näitä kalenteriruudukkotarroja erilaisten tapojesi seuraamiseen tai pieninä kalentereina bujossasi.

Tässä julkaisussa Tapaseuranta -miniarkki sai toisen vaihtoehdon, jossa on 2 kpl ruudukoita 4 viikolle ja 4 kpl 6 viikolle. 

Suositusta arkista on nyt siis kaksi eri versiota: ruudukko 5 viikolle ja ruudukko 4-6 viikolleMiksi kaksi eri versiota? Mikäli haluat käyttää näitä tarroja kalenterinäkymämäisesti, saattavat päivämäärät jakautua kuukaudesta riippuen neljälle, viidelle tai kuudelle viikolle.

Tuunailen tästä vielä myöhemmin esimerkin, joka selittää paremmin ajatuksen tämän uuden version takana!

Ylläripaketit ylläreistä pitäville

Ylläripaketteja on kauan toivottu Katja Annikan valikoimaan ja nyt niitä saapui jopa kuusi eri kokoista: MiniylläriPikkuylläri, Ylläri, Iso ylläriMegaylläri ja Gigaylläri

Ylläripaketti on juuri sinulle jos pidät yllätyksistä, etsit lahjaa itsellesi/ystävällesi tai kaipaat apua tarrojen valintaan. Ylläripaketteja on useita erilaisia, joista voit valita sinulle sopivan kokoisen. Löydät kaikki ylläripaketit täältä.

Säällä kuin säällä -tarrapaketti

Myös valmiiksi kootut tarrapaketit saivat tässä kevätjulkaisussa uuden Sää-teemaisen paketin joukkoonsa.

Säällä kuin säällä -paketti sisältää 8 kpl miniarkkeja erilaisin sääikonein.

Näillä ikonitarroilla voit merkitä päivän vallitsevan sään kalenteriisi tai päiväkirjaasi. Säätarrat ovat hauska lisä vaikka matka-, puutarha- ja mökkipäiväkirjassa! Vinkki! Käytä juhlapyhien yhteydessä, niin muistat vielä ensi vuonna minkälainen juhannussää on ollut! Kirjoita tarran viereen myös lämpötila.

Siinä olivat kaikki kevään uutuudet lyhyesti esiteltyinä. Toivon että löydätte näistä uusista tarra-arkeista taas uusia suosikkeja!


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu