Katja Annika x Pikku paperi: eli tuplasti freebieitä!

ajankohtaista

Lupailin aiemmin, että toukokuussa olisi tiedossa jotakin kivaa uuden julkaisun lisäksi, joten nyt sitä kivaa olisi tiedossa! Treffasimme nimittäin Pikku paperin ihanan Nooran kanssa aiemmin tällä viikolla ja vaihdoimme keskenämme niput freebiearkkeja. Ajattelimme, että olisi kivaa pitkästä aikaa jakaa tilaustemme mukana tuplasti iloa!

Sivuhuomiona mainitsen, että olipa muuten kivaa päästä samalla kurkistamaan Nooran inspiroivaan uuteen työhuoneeseen, missä kaikki Pikku paperin ihanuudet syntyvät!

Kaksi söpöä minitarra-arkkia jokaiseen tilaukseen

Tämä taitaa olla Pikku paperin ja Katja Annikan kolmas tai neljäs freebievaihtari ja näitä on ollut niin kiva järkätä yhdessä Nooran kanssa! Jos et ole törmännyt aiempiin freebievaihtareihimme, niin kerron seuraavaksi tiivistetysti mistä siinä on kyse.

Sujautan siis nyt jokaiseen tilaukseen Katja Annikan freebien lisäksi myös tämän kuvassa näkyvän Pikku paperin freebien, eli saat kaksi ihanaa ja söpöä miniarkkia tilaukseesi kaupan päälle! Nämä miniarkit tulevat automaattisesti jokaiseen tilaukseen niin kauan kuin niitä riittää. (Huomiona että sujautin Pikku paperin freebiet myös kevätjulkaisun yhteydessä tehtyihin tilauksiin!)

Samalla tavalla myös Pikku paperin Noora sujauttaa omiin tilauksiinsa Katja Annikan freebien omansa lisäksi niin kauan kuin hänellä niitä riittää.

Toivottavasti olette yhtä innoissanne meidän kanssa tästä freebievaihtarista!


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu