5 erilaista viikkoaukeamaa syksyn uutuustarroilla

bujovinkki viikkoaukeama

Tuunasin uusilla syystarroilla viisi erilaista viikkoaukeamaa bujooni näppärästi ja nopsasti!

Viikkoaukeama 1: Hillat

Ensimmäinen viikkoaukeama syntyi suloisten Hilla-tarrojen ympärille! Päivämäärätarroiksi valitsin uudet Päivämäärät - liitutaulu -tarrat ja viikonpäiviksi samaan settiin sopivat Viikonpäivät - liitutaulu -tarrat. Aukeamalla on myös pieniä tähtitarroja edellä mainituista arkeista ja ne lisäävät kivasti viimeisen silauksen koristeluun!

Viikkoaukeama 2: Tammenlehvät

Toisella viikkoaukeamalla valitsin samat Päivämäärät - liitutaulu -tarrat ja Viikonpäivät - liitutaulu -tarrat. Koristelin aukeaman Tammenlehvät-arkin tarroilla. Tammenlehvät-arkki on muuten ollut yksi teidän suosikkiarkeistanne syksyn uutuuksista!

Viikkoaukeama 3: Puolukat

Kolmatta viikkoaukeamaa koristaa Puolukka-tarrat! Päivämäärätarroiksi valitsin Päivämäärät - liitutaulu -tarrat ja viikonpäiviksi punaisiin puolukoihin sopivat MaTiKeToPeLaSu -tarrat murretuissa väreissä.

Viikkoaukeama 4: Satumaiset sienet

Neljännen viikkoaukeaman koristelin ihastuttavilla Satumaiset sienet 1 -tarroilla! Nämä sienitarrat ovat omia tämän hetken lemppareitani! Satumaisista sienistä on muuten myös kaksi muuta versiota (Satumaiset sienet 2 ja Satumaiset sienet 3). Näillä kolmella sieniarkilla koristelisi viikkoaukeamat vaikka koko kuukaudelle!

Vaihtelun vuoksi valitsin pastellisiin sieniin sointuvasti viikonpäivätarroiksi MaTiKeToPeLaSu -tarrat pastellisen sinisenä. Päivämäärätarroiksi valitsin samat Päivämäärät - liitutaulu -tarrat kuin kaikkiin muihinkin viikkoihin. 

Viikkoaukeama 5: Taikakurpitsat

Viimeisen viikkoaukeaman inspiraationa oli Halloween ja koristelinkin sen teemaan sopivilla Taikakurpitsat -tarroilla! Päivämäärätarroiksi tähän viikkoaukeamaan valitsin Päivämäärät - liitutaulu -tarrat ja viikonpäiviksi Viikonpäivät - liitutaulu -tarrat.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu