Syksyn uutuudet julkaistu!

ajankohtaista

Olen piirrellyt uusia kuvituksia ahkerasti pitkin kesää ja alkusyksyä, sekä digitaalisesti että tällä kertaa myös perinteisesti maalaamalla. Uusia syksyn taikaa täynnä olevia tarra-arkkeja on yhteensä 12 erilaista - valtavasti ihania kuvituksia sekä pari käytännöllistä arkkia.

Syksyiset metsän marjat maalasin käsin minulle tyypillisemmän digitaalisen piirtämisen sijaan.

Sieniaiheiset arkit ovat olleet monen toivomia ja niitä luonnostellessani syntyi valtava määrä upeita yksilöitä, joten innostuin tekemään peräti kolme erilaista sieniarkkia!

Muita toivottuja aiheita ovat olleet syksyn lehdet, kurpitsat ja muut syysherkut. Myös näihin toiveisiin on nyt vastattu uusien tarrojen muodossa!

Lisäksi todella suosittu toive on ollut "kivasti kuvitetut teippimäiset suikaleet". Näitä suikaletarroja voi siis käyttää sivujen tuunauksessa washiteipin tapaan ja voit leikata ne sopivaan kokoon saksilla.

Syksyn uutuuksia täydentää liitutauluhenkiset viikonpäivä- ja päivämäärätarrat, joilla viimeistelet edellämainittujen tarrojen kanssa ihanan syksyiset viikkoaukeamat!

Olen itse todella innoissani uutuuksista ja toivon että myös te löydätte näistä uusia lemppareita. Ihanaa syksyä teille kaikille!

❤️ Katja


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu