Bujoilua teekupposen ääressä

bujovinkki viikkoaukeama

Maaliskuun viimeinen kokonainen viikkoaukeama syntyi keittiön ruokapöydän ääressä tuunailun lomassa teetä nauttien. Tämä viikkoaukeama on teemaltaan edellisen viikon aukeaman tapaan vintagehenkinen.

Tällä kertaa aloitin viikkoaukeaman luomisen jakamalla kummankin sivun neljään saman kokoiseen laatikkon ja rajaamalla laatikot vaaleanruskealla tussilla. Ei ole niin justiinsa jos laatikot ovat hitusen eri kokoiset keskenään, mutta halutessaan pistesivuisen muistikirjan pistevälejä on helppoa laskea niin, että laatikoista tulee tarkalleen saman kokoisia.

Piirsin laatikoiden viivat vapaalla kädellä. Jätin viivojen vasempaan yläreunaan vähän tilaa viikonpäivätarroille. Seuraavaksi lisäsin teemaan sopivat vaaleanruskeat viikonpäivätarrat ja muutaman laatikkotarran korostamaan sovittuja menoja. Edellisen viikkoaukeaman tapaan käytin laatikkotarraa myös tällä viikkoaukeamalla otsikoimaan viikon tehtävälistaa.

Koristelin aukeaman sympaattisilla sinetti- ja avaintarroilla, jotka sopivat kivasti yhteen! Lisäsin vielä pieniä tähtiä ja tuikkeita viimeistelemään sivun. Tällä kertaa kirjoitin päivämäärät käsin viikonpäivätarrojen viereen.

Jälleen kerran viikkoaukeama syntyi mukavan nopeasti yhden teekupposen aikana!


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu